Bine ai venit pe gabrielristea.ro!

Iti multumesc pentru vizita, in primul rand. In al doilea rand, pentru accesul pe blog, trebuie sa fii de acord cu urmatorii termeni si conditii pe care am sa ii prezint mai jos un pic. Acest blog are ca scop principal informarea tuturor persoanelor care doresc sa isi schimbe stilul de viata si au nevoie de un punct de pornire. Toate informatiile cuprinse pe acest site reprezinta experienta mea de-a lungul timpului petrecut in sala de forta.

Atentionare

Blogul personal pe care l-am creat, isi propune sa ofere cititorilor sai, sfaturi utile in ceea ce priveste antrenamentul din sala de forta, utilizarea suplimentelor ori crearea dietelor pentru a avea rezultate cat mai bune. Blogul nu poate fi tras la raspundere in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de gabrielristea.ro

Termeni si conditii

Te rog sa citesti cu atentie urmatorii termeni si conditii. Prin accesarea blogului de fitness, suplimente si nutritie ce poate fi gasit la adresa http://gabrielristea.ro denumit in continuare gabrielristea.ro, respecti termenii documentului prezentat asupra caruia esti de acord.

In caz contrar, daca nu esti de acord cu termenii si conditiile prezentului document, te voi ruga sa parasesti de indata blogul. Orice accesare a adresei gabrielristea.ro va fi considerata, de acum inainte, un accept al termenilor si conditiilor continute.

Protectia proprietatii intelectuale.

Continutul si aspectul blogului apartin gabrielristea.ro si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu iti voi permite sa reproduci partial sau in totalitate, in scopuri comerciale, informatiile publicate pe blog fara a detine o permisiune scrisa din partea mea. Toate drepturile de autor privind informatiile de pe blog, apartin gabrielristea.ro.

Utilizarea continutuli

Continutul are ca scop principal informarea utilizatorului si poate fi copiat doar pentru uz personal. Materialele pe care le vei gasi in site, cum ar fi: concepte de antrenament, diete, retete, poze, articole scrise (generic numite continut) nu pot fi reproduse sau modificate in scopuri comerciale.

Actiunile descrise mai jos iti sunt interzise daca nu ai o permisiune scrisa din partea gabrielristea.ro
– reproducerea sau stocarea informatiilor din blog precum si trimiterea continutului catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
– publicarea, transmiterea, precum si vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului gabrielristea.ro in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea gabrielristea.ro
– indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al gabrielristea.ro asupra continutului gabrielristea.ro

Orice utilizare a continutului gabrielristea.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului gabrielristea.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@gabrielristea.ro

Suspendarea accesului

Pe gabrielristea.ro pot, fara orice alta notificare ori formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii, sa suspend sau sa incetez accesul la continutul blogului sau la o parte a acestuia.

Comentarii

La fiecare articol publicat, ai posibilitatea de a lasa comentarii. Totusi, inainte de publicarea aceastora, va fi nevoie de aprobarea mea. Asadar, imi rezerv dreptul de a respinge comentariile nepotrivite sau care au un continut neadecvat.

Schimbari ale blogului

In orice moment, pot modifica anumite articole, imagini, etc., sau le pot sterge definitiv fara un aviz de informare.

Acord de confidentialitate

Tot ce tine de informatiile pe care mi le furnizezi (ex: adresa de e-mail), vor fi folosite doar cu scopul de a comunica pe cale electronica. Nu stochez astfel de informatii in alte scopuri decat comunicarea pe cale virtuala.

Conexiuni externe

Ocazional, vei intalni linkuri catre domenii externe ce nu au legatura directa cu blogul gabrielristea.ro. Motivul principal, pentru care aceste conexiuni exista in anumite articole, este o informare cat mai completa a cititorului.

Plangeri

Pentru orice observatii, plangeri, nemultumiri sau probleme legate de blogul gabrielristea.ro, am sa te rog sa imi scrii la adresa contact@gabrielristea.ro. Iti voi raspunde rapid, promit!