Salutare! Stiu ca a trecut ceva timp de cand nu am mai postat, dar asa cum ati vazut in partea dreapta a blogului, mai si lucrez. Din aceasta cauza nu prea am timp sa impart noi experiente dar nu v-am uitat. Voi reveni cu noi articole in functie de timpul liber pe care il am asa ca stati pe aproape. Pana acum ati citit versiunea 1 de antrenament (urmeaza doi si trei – mult mai solicitante).

Tind sa cred ca informatiile din blog au fost de ajutor pentru unii dintre voi iar pentru altii motiv de „cearta”. Am primit mesaje si pe mail cu bune cu rele, insa un lucru e sigur si vreau sa il subliniez. Pana acum v-am vorbit despre primii mei pasi chiar daca in acest moment eu nu ma mai antrenez in acest fel. Asta nu inseamna ca tot ce ati citit e gresit, nu! Pur si simplu eu fac teste pe mine in ceea ce priveste antrenamentul, dieta, etc. si am observat anumite schimbari despre care repet, am sa scriu in limita timpului pe care il voi avea.

Sunt unele persoane care si-au creat o impresie gresita despre acest blog /mine. Nu sunt specialist in domeniu (adica n-am cursuri / diplome), nu sunt nutritionist sau medic, sunt pur si simplu un om normal ca voi care s-a trezit ca vrea sa mearga la sala dar care vrea si rezultate. Asa ca asta va spun pe blog: ce fac eu (sau ce am facut) si ce rezultate obtin.

Bun, acum ca am lamurit treaba asta hai sa vedem daca eu vorbesc prostii sau modul cum ma antrenez eu, chiar da rezultate. De aceea, va las pagina mea publica de facebook mai jos un pic. Parerile sunt ale voastre (bune sau rele) si tine de voi daca vreti sau nu sa imi urmati sfaturile.

https://www.facebook.com/gabrielristea.ro
sau
https://instagram.com/by_gabrielos/ (aici mai sunt si poze cu ce mananc daca va intereseaza)