Salutare! Articolul de fata este un pic diferit. Mai degraba eu cer ajutorul si incep cu o intrebare simpla: Tu cum iti alegi sala de forta? In functie de scop sau de popularitate? Am sa te rog sa imi lasi un comentariu cu alegerea ta si mai ales de ce (pe mine ma intereseaza in mod concret aparatura si mai putin fetele care vin parfumate acolo). Pana acum, am schimbat 4 sali de forta si sincer sa fiu, nu am fost niciodata pe deplin multumit.

La unele sali de forta gasesti anumite aparate dar lipsesc altele, unele sunt pe doua sau trei etaje si spre exemplu daca vrei sa faci superserie trebuie sa cobori de la 3 la 2 (ceea ce te incurca avand in vedere ca pauza dintre serie si superserie trebuie sa fie foarte mica), etc.

De cand m-am reintors in Bucuresti o voce idioata din capul meu imi spunea ca vezi domne, World Class e ceva wow si acolo gasesti tot ce vrei tu. Asa ca m-am dus in Plazza Romania sa verific (pentru ca locuiesc in zona pentru o perioada). Evident, fiind entuziasmat la prima vedere nu am observat ca lipseste un aparat pentru gambe pe care mie personal imi place sa il folosesc. Stiu, o sa ziceti ca merge si la liber numai ca e bine sa schimbi uneori. E drept ca ma si grabeam sa incep antrenamentul si nu am stat sa studiez atat de bine piata.

Totodata, au ganterele pana la 40 de kg (WTF?! Ramat pot face cu 50 kg+). Lipseste si o presa decenta pentru picioare de asemenea. La inclinat ai doar o banca… zau? In fine, poate sunt eu mofturos dar cine merge la sala de mai mult timp cred ca ma intelege. Pentru mine e un pic deranjant avand in vedere costul. Am mai platit si pe un an ca sa ma satur de „clasa mondiala”.

Asadar, voi pe unde va sculptati corpul? Inca ceva: mi-ar prinde bine un partener cu care sa ma antrenez. Asa ca, in cazul in care mergi si tu tot la sala mai sus mentionata, poate ne antrenam impreuna.

Spor in toate!