Salut! Aceasta sectiune a blogului este doar despre tine si scopul tau. De ce fac acest lucru? In primul rand, multi dintre voi apreaciaza ceea ce fac, ma urmaresc pe instagram sau pe facebook si va multumesc pe aceasta cale. In al doilea rand, sunteti multi care imi cereti sfaturi dar nu sunt convins ca folositi informatia asa cum trebuie.

Din acest motiv rectific ce am spus un pic mai sus: sectiunea este despre tine si scopul tau daca intr-adevar vrei sa obtii corpul pe care ti-l imaginezi. In cazul in care esti genul de persoana care vrea schimbarea suprema intr-o saptamana, imi pare rau, nu am reteta magica.

De fapt, ea nu exista. Iar ca sa intelegi mai bine ceea ce vreau sa spun, gandeste-te ca ai cele mai bune ingrediente din lume si cele mai bune conditii pentru a face o prajitura. Cu toate ca ai conditiile perfecte, ghici ce: mai trebuie sa treaca si timp! Timpul va lega ingredientele si astfel vei obtine acel preparat. La fel este si cu corpul tau

Vorbeam in unele articole de pe blog ca suntem diferiti. Suntem unici mai bine zis. Astfel, ceea ce fac eu, nu inseamna ca trebuie sa faci si tu. Sau poti! Dar nu inseamna ca vei obtine aceleasi rezultate. Repet, suntem diferiti si fiecare corp trebuie tratat intr-un mod unic, in functie de scopul tau, conditia actuala, stilul de viata, etc.

Ideea este in felul urmator. Eu vreau sa te ajut sa-ti atingi scopul dar intrebare este: tu vrei? Esti interesat sa-ti atingi telul sau esti dedicat acestuia? Daca nu stii diferenta dintre cei doi termeni, iti explic imediat.

A fi interesat de ceva inseamna a face ceea ce este convenabil pentru tine (ex: daca ploua afara, nu te duci la sala pentru ca te uzi; n-am ce sa mananc si mai bine cumpar o shaorma). A fi dedicat inseamna ca, indiferent de starea pe care o ai, tentatiile din jurul tau, etc., vei face ceea ce trebuie pentru a-ti atinge telul. Varianta a doua este mai grea si din acest motiv nu toata lumea are patratele sau un stil de viata sanatos. Oamenii fac ce este convenabil. Fii diferit!

Scrie-mi pe contact [@]gabrielristea . ro care este scopul tau si te voi ajuta incepand de la antrenamente, dieta, cardio, inclusiv suplimente daca ai nevoie. Iar pentru a fi complet transparent cu tine si pentru a nu iti insela asteptarile, un program complet va incepe de la 200 de lei.

Te mai intreb o data: esti interesat sa iti atingi scopul sau esti dedicat? Timpul tau este pretios. Valorifica-l la maximum! Gandeste altfel. Lasa o nava maritima fara echipaj si vezi unde ajunge. Cu siguranta va pluti fara destinatie. Dar daca pui un echipaj si un capitan, acea nava va ajunge la destinatie de fiecare data.

gabriel-before-after